Overhalla Hus tester ut innovative løsninger i samarbeid med Isola og SINTEF

Moderne boliger med flate tak er noe av det som er mest etterspurt av husbyggerne. Dette er en  løsning som krever koordinering av flere fag på byggeplass, som igjen gjør at byggeprosessen tar lenger tid. Nå Ser Overhalla Hus på muligheten for å ta i bruk innovative løsninger som sikrer god kvalitet og tett bygg på svært kort tid.

 

Bygg smartere, på kortere tid

Isola

Isola fikk i 2020 SINTEF Teknisk godkjenning på sin bruk av smart dampsperre i kompakte tretak. Deres produkt Air Guard Smart2 har flere bruksområder og Overhalla Hus går nå inn i et samarbeid med Isola for å bli en av de første elementfabrikkene i landet på bruk av denne løsningen.

- Det er viktig for oss å være med på å utvikle gode løsninger som kommer våre kunder til gode, sier Knut-Erik Henrikø i Overhalla Hus. Henrikø leder avdelingen for proffmarkedet og er stadig i kontakt med kunder som ønsker løsninger for flate tak, spesielt på leiligheter og større bygg.  – Spesielt på proffmarkedet så er det viktig at vi øker ferdigstillelsesgraden i fabrikk. Tradisjonelt så blir det en god del manuelt arbeid på byggeplass for å få til gode tekniske løsninger på flate tak. I samarbeid med Isola kan vi nå produsere klimatette bygg på som blir montert på rekordtid, sier Henrikø.

Det er tidligere bygd noen få pilotprosjekt ved bruk av dette produktet lenger sør i landet. I prosjektet Hammeren Boligpark i Mo I Rana, blir Overhalla Hus den første til å ta i bruk dette i de nordligste områdene. Forutsetningen for godkjenningen fra SINTEF er at produktet benyttes på fabrikkprodusert elementer. Overhalla Hus produserer alle elementer i fabrikk og dette prosjektet vil være viktig for å imøtekomme etterspørselen og løsninger i årene fremover.

Bygg smartere, på kortere tid.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med vår kunderådgiver om du vil vite mer om dette produktet

IMG_5095

Hei! Jeg er din rådgiver hos Overhalla Proff Treelementer.

Kontakt meg om det er noe du lurer på.

Knut Erik Henrikø
Telefon 952 58 711