Rana Totalservice AS

Nesnaveien 55, 8614 Mo i Rana

Rana Totalservice er din lokale forhandler av Overhalla Hus og en bedrift med lang erfaring og solid fagkompetanse.

Attraktiv produksjon

Overhalla Hus har i snart 50 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet.

Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Overhalla Hus har en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres innendørs på fabrikken i Overhalla.

Ved bruk av industriell bygging får kunden hurtig montering og kan raskt flytte inn i sin nye bolig. Når grunnmuren er støpt vil gode løsninger for smart montasje sørge for at det kun tar opp mot fire dager før huset er under tak.

God kvalitet på kort tid

Dette er bare noe av det Tom Jøran Einmo i Rana Totalservice synes er viktig.

– Noe av grunnen til at vi ønsker å forhandle hus fra Overhalla er den gode kvaliteten som blir produsert på kort tid. Vi var så heldige at Overhalla Hus tok kontakt med oss og lurte på om vi var interesserte i å bli forhandlere av deres konsept, sier Einmo.

– Det ser vi på som et stort kompliment og vi har brukt god tid på å sette oss inn i konseptet, byggemetoden og det de har å tilby. Konklusjonen ble at med det opplegget de har på forhandlernettverk og ikke minst de nye husmodellene som nå skal lanseres, så ser vi på dette som et stort skritt i riktig retning for oss som fremtidig husleverandør i Rana – området forklarer Einmo.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt drømmehus.

Jeg er din rådgiver hos Overhalla Hus.
Kontakt meg når det er noe du lurer på.

overhallahusproff

Overhalla Proff Elementer leverer alt fra takstoler til ferdigprosjekterte leilighetsbygg

På vår avanserte produksjonslinje kombinerer vi industriell tilvirkning og norsk håndverk, noe som garanterer sertifiserte leveranser til en konkurransedyktig pris.

overhallahusproff

Skreddersydde og kvalitetssikrede elementer

Elementer er ikke hyllevare. Ta kontakt med våre dyktige rådgivere og arkitekter, så finner vi den beste løsningen for deg.

Trekon AS

Les mer »

Husbyggarn AS

Les mer »

Leirfjordbygg

Les mer »

Sundshammarn As

Les mer »

Leirfjord Bygg AS

Les mer »

VS Bygg AS

Les mer »

Rana Totalservice AS

Les mer »

TORO Bygg

Les mer »

G-Bygg AS

Les mer »

Totalbygg AS

Les mer »
Last inn kartet på nytt

Finn din lokale forhandler

Vi har et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere i hele landet. Det betyr at du har en lokal kontaktperson som kan bistå deg under hele prosessen, selv om alle husene våre produseres i Overhalla.