TORO Bygg

Toro Bygg AS holder til på Averøy og vi tar på oss oppdrag som oppføring av nye boliger, tilbygg og renovering av hus i nærliggende kommuner. Vi håndterer alt fra planlegging, søking, bygging med mer - helt fram til nøkkelferdig hus.

Toro Bygg AS har sitt opphav fra 2003 som i starten hadde 2 ansatte, Torstein Skarset og Roald Gustad. I 2006 skilte de lag, Torstein tok over Toro Bygg og dannet enkeltmannsforetak, og videre i 2012 ble det stiftet AS.

Siden oppstart har arbeidsstokken blitt utvidet til å bli 11 ansatte og 1 innleid, og vi har opparbeidet en bred erfaring innen faget.

Vi leverer ca 8 eneboliger i løpet av året. Dette er prosjekt som er totalentreprise, der vi håndterer alt fra planlegging, søking, bygging osv. til nøkkelferdig hus.

Våre kvalifiserte medarbeidere utfører renovering av hus, tilbygg og oppføring av nye boliger her på Averøy og i nærliggende kommuner som Kristiansund, Eide, Fræna, Gjemnes og Molde.

Vi har sentral godkjenning, og er godkjent som lærebedrift.

Vi er din lokale forhandler av Overhalla Hus. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg på veien mot ditt drømmehus.

Jeg er din rådgiver hos Overhalla Hus.
Kontakt meg når det er noe du lurer på.

overhallahusproff

Overhalla Proff Elementer leverer alt fra takstoler til ferdigprosjekterte leilighetsbygg

På vår avanserte produksjonslinje kombinerer vi industriell tilvirkning og norsk håndverk, noe som garanterer sertifiserte leveranser til en konkurransedyktig pris.

overhallahusproff

Skreddersydde og kvalitetssikrede elementer

Elementer er ikke hyllevare. Ta kontakt med våre dyktige rådgivere og arkitekter, så finner vi den beste løsningen for deg.

Trekon AS

Les mer »

Husbyggarn AS

Les mer »

Leirfjordbygg

Les mer »

Sundshammarn As

Les mer »

Leirfjord Bygg AS

Les mer »

VS Bygg AS

Les mer »

Rana Totalservice AS

Les mer »

TORO Bygg

Les mer »

G-Bygg AS

Les mer »

Totalbygg AS

Les mer »
Last inn kartet på nytt

Finn din lokale forhandler

Vi har et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere i hele landet. Det betyr at du har en lokal kontaktperson som kan bistå deg under hele prosessen, selv om alle husene våre produseres i Overhalla.