Overhalla Hus fabrikk

Om oss

Grunnlaget for vår suksess er at vi har klart å kombinere industriell tilvirkning og norsk håndverk. Selv med vårt avanserte utstyr og produksjonslinje er det våre mange erfarne snekkere og tømrere som er garantien for at ditt husprosjekt blir en realitet.

I godt over 47 år har Overhalla Hus produsert elementer i tre til alle typer bygg. På proffsiden har vårt hovedfokus vært hus i rekke og større leilighetsbygg i tillegg til enkelte større byggeprosjekter.

Overhalla Hus har en lang og sterk tradisjon når det kommer til industriell byggemetode og vi var en av de aller første fabrikkene i landet med en moderne elementproduksjonslinje på 70 – tallet. Denne tradisjonen har vi fortsatt i hevd og i 2016 sto vår nye produksjonshall klar til bruk. Vi er en del av Overhalla Gruppen, noe som gir oss fordeler i form av et bredt nettverk og høy kompetanse på elementproduksjon.

Hos oss skjer det meste av husbyggingen innendørs. Foruten tryggheten ved at ditt prosjekt blir produsert under tørre og sikre forhold, vil du også få oppleve at et bygg reises på din tomt i løpet av kort tid. Dette gir ikke bare et bedre teknisk bygg, men er også økonomisk gunstig for byggherre.

I proffmarkedet har vi jobbet med mange ulike kunder og satt opp flere hundre næringsbygg, leilighetsbygg og hus i rekke. Fuglesang Dahl, Byggmester Grande og Støren treindustri er blant våre referansekunder. Vi skreddersyr gjerne ditt prosjekt så ta kontakt med oss for nærmere informasjon.