Helgåa

Helgåa er moderne leiligheter som kan tilpasses din tomt og byggeprosjekt. Materialer og produkter kan tilpasses dine behov og vi har gode samarbeidspartnere som sikrer god kvalitet tilpasset det nordiske været. Alle våre leilighetstyper er spesialtegnet for å passe godt inn i en industriell produksjon av elementer. Produksjonen foregår innendørs i kontrollerte omgivelser og elementene blir fraktet til byggeplass for montering etter produksjon.

Vil du vite mer? Vår selger Knut Erik Henrikø hos Overhalla Proff Treelementer svarer gjerne på dine spørsmål. Send oss en e-post Tlf. 952 58 711

Vi bygger innendørs i kontrollerte omgivelser og frakter elementene til byggeplass for montering

 

Helgåa er moderne leiligheter som kan tilpasses din tomt og byggeprosjekt. Materialer og produkter kan tilpasses dine behov og vi har gode samarbeidspartnere som sikrer god kvalitet tilpasset det nordiske været.

Alle våre leilighetstyper er spesialtegnet for å passe godt inn i en industriell produksjon av elementer. Produksjonen foregår innendørs i kontrollerte omgivelser og elementene blir fraktet til byggeplass for montering etter produksjon.

Vil du vite mer?

Vår selger Knut Erik hos Overhalla Proff Treelementer svarer gjerne på dine spørsmål.

Vi bygger innendørs i kontrollerte omgivelser og frakter elementene til byggeplass for montering

DSC_2498

Hei! Jeg er din rådgiver hos Overhalla Proff Treelementer.

Kontakt meg om det er noe du lurer på.

Knut Erik Henrikø
Telefon 952 58 711