G-Bygg AS

Industrivegen 22, 7200 KYRKSÆTERØRA

G-Bygg AS er Hemne’s største entreprenørfirma og lokal forhandler av Overhalla Hus.

Vi utfører primært oppdrag innen dagpendleravstand fra Kyrksæterøra. Det vil si innenfor egen kommune og nabokommunene Aure, Halsa, Snillfjord og Orkdal.

Kundegrunnlaget er innenfor privat næringsliv, offentlige utbyggingsprosjekter, jordbruksnæringen og private oppdragsgivere. G-Bygg AS foretar også  utbygging av boliger for salg i egenregi og har bygget mer en 60 boliger etter denne modell.  Bedriften har også de senere år hatt mange oppdrag innenfor hytte/fridtidsmarkedet.

G-Bygg AS er  din lokale forhandler av Overhalla Hus. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om veien til ditt drømmehus. Vi hjelper deg gjerne.

Jeg er din rådgiver hos Overhalla Hus.
Kontakt meg når det er noe du lurer på.

overhallahusproff

Overhalla Proff Elementer leverer alt fra takstoler til ferdigprosjekterte leilighetsbygg

På vår avanserte produksjonslinje kombinerer vi industriell tilvirkning og norsk håndverk, noe som garanterer sertifiserte leveranser til en konkurransedyktig pris.

overhallahusproff

Skreddersydde og kvalitetssikrede elementer

Elementer er ikke hyllevare. Ta kontakt med våre dyktige rådgivere og arkitekter, så finner vi den beste løsningen for deg.

Trekon AS

Les mer »

Husbyggarn AS

Les mer »

Leirfjordbygg

Les mer »

Sundshammarn As

Les mer »

Leirfjord Bygg AS

Les mer »

VS Bygg AS

Les mer »

Rana Totalservice AS

Les mer »

TORO Bygg

Les mer »

G-Bygg AS

Les mer »

Totalbygg AS

Les mer »
Last inn kartet på nytt

Finn din lokale forhandler

Vi har et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere i hele landet. Det betyr at du har en lokal kontaktperson som kan bistå deg under hele prosessen, selv om alle husene våre produseres i Overhalla.